Anti-aging

Vanaf € 49,00

Wat is het?

Na verloop van tijd verliezen cellen het vermogen om snel te regenereren. De cellen produceren minder eiwit, lipiden en collageen, en de elastische vezels in de huid verliezen hun kracht: de huid wordt droger en slapper. Jouw huid verlangt naar meer zorgvuldige zorg. Wij hebben specifieke behandelingen en verzorgingsproducten ontworpen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze deze vertraging in huidfuncties weten te compenseren. Jouw huid zal haar jeugdigheid herstellen: weerstand, soepelheid, kleur en helderheid. Wij voeren deze behandelingen voor u uit zodat een perfecte verzorging wordt verkregen. Aangezien elke leeftijd en elke huid een ander behandelpatroon nodig heeft, bieden wij behandelingen die voor jouw huid optimaal zijn.

Wat doet het?

De eerste rimpeltjes worden teruggedrongen door een speciaal ontwikkeld serum: jouw huid voelt zachter aan, rimpels verdwijnen en je huid wordt beschermd tegen de inwerking van straling. Jouw huid wordt vitaler en een lift-effect wordt gerealiseerd.

Wat is het resultaat?

Zichtbaar worden fijne lijntjes en rimpels hersteld. Jouw huid voelt gladder aan, herkrijgt de souplesse van een jeugdig persoon, en de gezonde huid toont haar oorspronkelijke kleur. De huid wordt gevoed met de juiste componenten zodat zichtbaar en voelbaar jouw huid verbetert, verjongt en vernieuwt.

Welke opties zijn er?

Gezicht 60 min. € 69,00 Nu boeken
Gezicht plus 90 min. € 89,00 Nu boeken
Gezicht, hals decollet√© 60 min. € 69,00 Nu boeken
Gezicht, hals decollet√© plus 90 min. € 99,00 Nu boeken
Decollet√© 60 min. € 49,00 Nu boeken
Rug 60 min. € 59,00 Nu boeken

Maak gebruik van de kennismakingsbehandeling en ontvang 15% korting!