Merken

Wij werken alleen met de beste merken die wij zorgvuldig voor u hebben geselecteerd.

Thalgo

Het natuurlijke Franse kuurmerk Thalgo heeft al meer dan 50 jaar ervaring in huidverzorging en is ’s werelds bekendste spa merk. Dankzij de jarenlange ervaring in het winnen van natuurlijke en doeltreffende werkstoffen uit de zee is Thalgo dan ook de onbetwiste specialist op het gebied van mariene cosmetica. De zee is een enorme bron van voedingsstoffen; oligo-elementen, proteïnen, aminozuren, vitaminen. De zee en zee-algen bevatten deze werkstoffen die van vitaal belang zijn voor het behoud van schoonheid en gezondheid.

Verder lezen

Mary Cohr

Het Franse merk Mary Cohr is in 1975 opgericht door Mary Cohr en Jean-Daniel Mondin met als doel ‘groene’ en bijzonder effectieve producten te ontwikkelen die super regenererend zijn voor de huid. Mary Cohr bevat veel natuurlijke, actieve ingrediënten. De producten zijn vrij van parabenen, genetisch gemanipuleerd plantenmateriaal, minerale oliën, synthetische filters en fenoxyethanol. Mary Cohr beschikt over eigen laboratoria waar volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten wordt gewerkt.

Verder lezen

Mceutic

Mceutic, geproduceerd door Laboratoire Thalgo, is een zelfstandig merk dat bestaat uit cosmeceutical producten en is gespecialiseerd in huidverbetering. De lijn is uitgebracht voor behandeling van o.a. oneffenheden, pigmentvlekken en littekens met als resultaat een stralende, gladdere en verfijnde huid. Mceutic is de eerste cosmeceutische professionele verzorging geïnpsireerd door de medische wereld met het gepantenteerde Mésolift Marin. Deze verzorgingen die zijn ontwikkeld volgens fundamentele waarden verenigen belangrijke moleculen. Deze moleculen zijn afkomstig van hoogwaardige zee-ingrediënten.

Verder lezen

Maak gebruik van de kennismakingsbehandeling en ontvang 15% korting!