Uw klanten ontvangen 50% korting op het lidmaatschap met 1000+ downloads en de digitale marketingkalender
Gratis

Partnerprogramma

Na aanmelding bij ons partnerprogramma ontvangt u kortingscode’s van 50% voor uw klanten, zodat zij voordelig gebruik kunnen maken van het lidmaatschap op ons platform. Het enige wat u hoeft te doen is het verspreiden van de kortingscode’s onder uw klanten; wij doen de rest.

Marketingkalender

De schoonheidsspecialist heeft het vaak te druk om een goed marketingplan te maken. Op onze digitale marketingkalender staat elke dag een actiepunt met bijbehorende downloads en uitleg.

Downloads

Leden krijgen toegang tot 1000+ kant en klare downloads. Wij bieden onbeperkte toegang tot stockfoto’s, printproducten en online marketing materiaal.

Uw klanten meer laten verkopen met onze omzetverhogende workshops
Vanaf €495

Workshops

Wij verzorgen verkoop-, marketing- en salestrainingen op locatie. Wij trainen uw klant om meer te gaan verkopen zodat u uw klant meer kan verkopen.

Specialistische trainingen

Wij bieden trainingen aan op het gebied van marketing, sales en social media. Tijdens deze trainingen gaan wij dieper in op deze onderwerpen.

Trainingen op maat

Wanneer u behoefte heeft aan training op maat dan kan dat natuurlijk ook. We zullen gezamenlijk de training samenstellen die het beste past bij uw klant.

Uw eigen marketingportaal voor uw klant, in een eigen omgeving
Prijs op aanvraag

Marketingportaal

Het marketingportaal is een eigen marketingomgeving en ontwikkeld om gemakkelijk en overzichtelijk downloads aan te bieden en kennis over te dragen.

Optie 1

Downloads

Het marketingportaal heeft een downloadpagina waar uw klanten toegang kunnen krijgen tot het marketingmateriaal van uw producten.

Optie 2

Online leeromgeving

Product-, sales-, of marketing trainingen kan u hierin opnemen zodat klanten zichzelf online kunnen bijscholen.

Uw eigen website, toegespitst op de doelgroep die wij beiden bedienen
Prijs op aanvraag

Website

Wij kennen uw doelgroep als geen ander. Wij weten wat ze willen en wat ze niet willen. Bij de bouw van een nieuwe website, starten wij altijd eerst het voortraject. Gedurende dit voortraject doen wij intensief onderzoek naar uw bedrijf, uw specifieke doelgroep en uw plek in de markt.

Stappen
 1. Kennismaking
 2. Het bedrijf
 3. Doelgroep
 4. Markt en concurrentie
 5. Marketingstrategieën
 6. Oplossing
 7. Voorstel
 8. Werkplan
 9. Definitief plan
Fase 1

Ontdekken

Een website is de online identiteit en het eerste aanspreekpunt van een bedrijf. Daarom vinden wij het uiterst belangrijk om te weten waar u voor staat.

Stappen
 1. Basisontwerp
 2. Inhoud
 3. Design
 4. Ontwikkeling
 5. Optimalisatie
 6. Lancering
 7. Training
Fase 2

Ontwikkelen

Vanuit de ontdekkingsfase gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van uw website. Pas wanneer u het eens bent met de ontwerpen, gaan wij ontwikkelen.

Marketing handboek voor 5000 schoonheidssalons

Marketing handboek

Na het uitgeven van de fysieke marketing kalender, hebben wij gemerkt dat er behoefte is aan compleet marketing handboek. Het thema van de 2018/2019 uitgave is inhaken. Het boek zal volstaan met acties rondom inhaakmomenten, praktische tips, een marketing kalender en -planner.

Facts & Figures

Frequentie: 2 keer per jaar
Aantal pagina’s: 92
Prijs uitgave: Gratis
Lezersbereik: 5.000

Tarieven adverteren

Formaat 2/1 € 1.495
Formaat 1/1 € 995
Formaat 1/2 € 695
Formaat 1/4 € 395
Formaat 1/8 € 245
Formaat 1/16 € 145

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?